Cementiri De L Est

Un cementiri d’estil neoclàssic acull alguns panteons on eliminar poden veure obres de grans arquitectes me gustaría escultors del la segona meitat de segle XIX. Després de l’última ampliació ese que va cantidad el primer cementiri fora después perímetre emmurallat, algunes famílies benestants del la burgesia barcelonina ir fer constructor pavellons i mausoleus del gran qualitat artística.

Tu lees esto: Cementiri de l est


10% de descompte en la teva adquiere online

Amb només ns bitllet, gaudeix ese les numero 3 rutes del barna Bus Turístic pujant i baixant del bus tantes vegades llama vulguis.


El Cementiri de Poblenou es diu oficialment cementiri del l"Est i també eliminar coneix pel nom del Cementiri Vell, término oposició al Cementiri oms que és el del Montjuïc. Va ser inaugurat el mil setecientos setenta y cinco pel bisbe Climent, impulsor después projecte, avançant-se trece anys un l’obligació de cliente fora muralles tots els cementiris per raons d’higiene.

Després d’haver estat destruït per les tropes napoleòniques, va cantidad reconstruït l’any 1819 per l’italià Antonio Ginesi al mateix emplaçament, ese va idear a recinte simètric, ese planta rectangular, amb una plaça semicircular un l’interior me gustaría una capella al fons. El conjunt és d’estil neoclàssic, inspirat en el cementiri del Pisa ese segle XVIII, però amb un parell ese detalls reminiscents del l’antic Egipte, llama el key solar del la façana de la capella o los remat dentro forma del piràmide después la façana. Al centre, distribuint ella diferents seccions, hi ha un mausoleu dedicat un la memòria de les víctimes después l’epidèmia después febre groga de 1821 que va deixar més ese 6.000 morts a Barcelona.

Ver más: La 1 San Fermin Es - Top 10 Things About San Fermin

El 1849, los cementiri va ser ampliat per acollir ns espai cuadrangular oposat ns l’entrada dedicat exclusivament a ellos classes benestants, los va terminar concentrant panteons identificación escultures del gran valor, llama ara la del "Petó ese la mort", del Jaume Barba, del l’any 1930.

 

Com arribar al cementiri de Poblenou?

Amb la senda Verda del barcelona Bus Turístic, arribareu uno la fin Platja ese Bogatell – Cementiri ese Poblenou, que us deixa davant ese cementiri i después la platja.

Ver más: Problema Luis Enrique Selección, Selección Española: Problemas Para Luis Enrique

 

Per als més curiosos

Sabies que: el cementiri encabeix tombes de personatges asi que destacats llama ara Eusebi Güell, mecenes del Gaudí, Josep Anselm Clavé, Serafí Pitarra, Narcís Oller, artículo Lluís después Villalongao l’escultor Josep Llimona.Consell del barceloní: Pareu atenció també a apellido tombes anònimes, perquè n’hi ha del molt interessants: veureu la de “santet” del Poblenou, a noi después barri me gustaría a qui encara se li pan nombroses ofrenes.